La Nit de l’Empresa de la FEGP, el 17 de juny a la finca Mas Solers

0
537
Rosa Jorba (directora general de la FEGP), Neus Lloveras (presidenta) i Josep Panyella (patrocinador de la Nit de l’Empresa 2021.

Aquest any tornarà a celebrar-se la Nit de l’Empresa i la Gala de Premis FEGP, que serà el 17 de juny a la finca Mas Solers i que comptarà amb la ponència d’honor de l’economista Xavier Sala i Martín. La seva xerrada servirà per obrir la jornada al saló principal de la finca. La presentació de la Gala de Premis FEGP anirà a càrrec Dafnis Balduz, l’actor vilanoví conegut pel seu paper de Xavi Jordana a la sèrie de TV3 “Vent del pla”. Després dels premis, com és habitual, se servirà el sopar als Jardins Mònaco de la finca, amenitzat amb música ambient. El sopar serà, doncs, a l’exterior. Enguany la Nit de l’Empresa estrenarà nova imatge, representada per unes formes geomètriques que representen el mar, la vinya i la indústria, també en gamma cromàtica, blau, verd i gris. El fons evoca la nit, amb les estrelles que formen el miler d’empreses a les quals representa la Federació.

Pel que fa a la convocatòria dels premis, enguany ha reunit més de 60 candidatures, fet que demostra les ganes del teixit empresarial de la vegueria Penedès de seguir tirant projectes endavant per encarar la recuperació, preparant-se des d’abans de l’estiu. De fet, la FEGP planteja la vetllada com el tret de sortida empresarial en aquest viatge per tornar a la normalitat.

FER UN COMENTARI