La nova junta de Sisco Benet i Carles Mata al capdavant dels verds comença a caminar

0
1210
Oriol Bové, Carles Mata, Joan Torrents, Sisco Benet i Ivó Jordà lideren la junta tècnica (foto: José Paredes - Castellers de Vilafranca).

Sisco Benet i Carles Mata ja són els nous cap de colla i president dels Castellers de Vilafranca, respectivament. L’assemblea extraordinària celebrada dissabte a Cal Figarot va elegir la junta de la colla per als propers quatre anys, amb un suport gairebé unànime: el 95,5% dels vots (257 vots a favor, nou en contra i tres en blanc). Era l’única candidatura que es presentava i els seus objectius per aquest 2020 són continuar sent un referent del món casteller, fer la millor diada de Sant Fèlix i guanyar el concurs de Tarragona.

Sisco Benet, conegut com a “Sisco de Reus”, va entrar a la colla l’any 2000. Ha ocupat posicions tant de peus com de tronc, a més d’haver estat cap de canalla entre l2012 i 2015. Carles Mata va entrar a la colla al 1994, ha ocupat posicions al peu i al troncs dels castells més importants de la colla i és la primera vegada que forma part de la junta dels verds.

Els acompanyaran a l’equip tècnic Ivó Jordà (sotscap de colla), Joan Torrents (cap de pinyes, folres, manilles i puntals) i Oriol Bové (cap de canalla). Les vicepresidències de la junta administrativa són per a Josep Maria Tobella (àrea institucional), Llull Casanova (àrea econòmica), Marc Inglès i Carles Martín (patrimoni), Sílvia Sabaté i Aïda Serra (rendiment i salut), Antoni Guinovart (social) i Laia Colomé (comunicació i màrqueting), amb Arnau Martí com a secretari.

Assajos des del 6 de març

Durant l’assemblea, el nou equip va avançar que l’escola de castells començarà el divendres 21 de febrer a les 8 del vespre i els assaigs generals començaran divendres 6 de març, a 2/4 de 10.

FER UN COMENTARI