La pista d’skate de Sant Sadurní, al gener

0
458

Aquesta setmana s’han licitat les obres de la pista d’skate i es preveu que les obres comencin en breu. L’equipament podrà entrar en funcionament a principis d’any, dos mesos més tard del previst, ja que s’havia anunciat que s’inauguraria aquesta Festa Major.

La pista d’skate s’instal·larà al Parc Lluís Companys, entre els barris del Gat Cendret i Pla d’en Mestres, just al costat de les pistes de bàsquet i futbol. Constarà de dues zones, amb un espai principal de patinatge, amb rampes, salts i trucs, i una més circular, que ocuparan en total una superfície de 575 m2. La construcció compta amb un pressupost de 80.000 euros.

Aquest equipament és una demanda del col·lectiu jove que es remunta a l’any 2008; aquest mes de juliol es va realitzar un procés participatiu per recollir propostes, opinions i suggeriments al mateix emplaçament.

La construcció d’aquesta pista permetrà també millorar els accessos al parc i afavorirà un major aprofitament dels espais del voltant, integrant-la en el paisatge. Serà de formigó i comptarà amb elements de differents alçades i nivells per permetre l’ús i l’evolució de tot tipus de patinadors.

FER UN COMENTARI