La plaça de la Vila de Llorenç tindrà un accés nou

0
560

A finals de gener l’Ajuntament de Llorenç del Penedès va signar el contracte per 324.000 euros amb l’empresa adjudicatària per tal de dur a terme les obres del nou accés a Llorenç del Penedès per la plaça de la Vila. Els treballs començaran en pocs dies i està previst que durin tres mesos.

El projecte preveu refer totalment l’accés ampliant-lo i creant una illa al mig, de manera que s’hi podran estacionar 26 vehicles en bateria. També hi quedar una àmplia vorera, una dotzena d’arbres i una rotonda a l’extrem, a tocar de la carretera de Sant Jaume.

Per aconseguir aquesta ampliació, es reduirà part del pati de l’antic Nieró i desapareixerà l’aparcament que hi ha al costat. Els edificis restants quedaran alineats amb l’antic Ajuntament, reconvertit actualment en l’Espai Jove. També es modificarà l’accés a la bàscula i a la benzinera de la plaça del Sindicat; la parada del bus canviarà d’ubicació i se situarà uns metres més cap endins; i a la vorera que toca a la carretera, des del carrer Sant Jordi fins al torrent, es prohibirà l’aparcament de vehicles mitjançant pilones.

Durant les obres, els contenidors de recollida selectiva de brossa es reubicaran en espais propers als actuals. Les restriccions de circulació durant els treballs seran inevitables.

FER UN COMENTARI