La Policia Local de Sant Sadurní denuncia un bar obert i els clients que hi havia dins

0
1957

La Policia Local de Sant Sadurní d’Anoia ha denunciat aquest matí un bar obert que incomplia la normativa fixada pel decret d’Estat d’Alarma, que obliga al tancament de bars i restaurants i només permet el servei a domicili. També ha interposat una denúncia als clients que en aquell moment es trobaven a l’establiment. Les multes poden oscil.lar entre els 600 i els 30.000 euros. Es tracta de la primera sanció que s’executa a Sant Sadurní en aquest sentit.

L’Ajuntament insisteix a agrair l’actitud cívica i responsable de la majoria de veïns i veïnes, però continua demanant la màxima col·laboració de la ciutadania i del teixit associatiu, comercial i empresarial de la vila per evitar al màxim els riscos de contagi i propagació del coronavirus.

La Policia Local realitza tres controls al matí i, amb l’acompanyament de Mossos d’Esquadra, també tres controls a la tarda, per tal de fer seguiment de les mesures de prevenció i confinament de la població. I també adverteix els comerços i establiments sobre les restriccions de l’estat d’alarma i, en algun cas, ha consensuat també el tancament d’algun negoci.

FER UN COMENTARI