La Policia Local de Vilafranca aixeca 12 actes per incompliments de la fase 1 de desconfinament

0
1086
Una parella d'agents de la Policia Local de Vilafranca. Foto: Arxiu La Fura.

La Policia Local de Vilafranca està realitzant aquests dies una tasca informativa i de control de les restriccions amb motiu de l’entrada de Vilafranca i l’Alt Penedès en la fase 1 de la desescalada del confinament amb motiu de la pandèmia de la covid-19. Així, dilluns i dimarts els agents van visitar els establiments d’hostaleria de la ciutat per informar de les mesures que han de complir en aquesta nova fase i per inspeccionar si es complien les distàncies de seguretat entre persones a les terrasses a la via pública.

Al llarg del dimarts, en el marc dels controls habituals, els agents van aixecar actes a 10 persones per l’incompliment de les restriccions de moviments i desplaçaments per via pública.

També durant la tarda d’ahir la Policia Local va fer diversos controls a la ciutat, prestant especial atenció en aquells punts amb més concentració de terrasses i de persones. Un punt de molta presència de la ciutadania va ser a la rambla de la Girada, on els establiments presentaven una afluència nombrosa. En alguns casos es va informar als responsables dels establiments de la necessitat de controlar els seus clients. Un dels establiment va ser denunciat.

A la mateixa rambla de la Girada també es van fer diversos advertiments a famílies donat que els agents van observar infants jugant junts i fora de l’horari permès.

Finalment, la Policia Local de Vilafranca també va aixecar ahir una acta de denúncia a un establiment obert de més de 400 m2 que, tot i tenir delimitat l’espai per no ultrapassar aquest límit, els clients i responsables es trobaven dins de la zona delimitada com a no autoritzada. Fins i tot es va comprovar que els treballadors instaven els clients a passar a la zona no permesa.

Des que es va decretar l’estat d’alarma la Policia Local ha aixecat al voltant de 1.300 actes de denúncia per incompliments.

FER UN COMENTARI