La Policia Local de Vilafranca detecta 5 alcoholèmies positives durant el cap de setmana

0
233

Aquest cap de setmana els controls d’alcoholèmia de la Policia Local de Vilafranca han detectat fins a cinc persones que conduïen superant la taxa d’alcohol en sang permès. El primer cas va tenir lloc dissabte dia 26 a les 18h de la tarda, quan els agents van atendre un motorista que havia caigut a l’avinguda de Vilanova i triplicava la taxa permesa. A més, l’individu ja tenia el permís de conduir intervingut judicialment.

La nit de dissabte a diumenge es van fer unes altres quatre proves d’alcoholèmia positives, de les quals una va ser traspassada a l’autoritat judicial per l’elevat grau.

A més, durant el dia de diumenge la policia va haver de fer diverses intervencions. Ja a les 16h de la tarda, els agents van observar una moto que no respectava un senyal d’STOP. En aturar-lo i demanar-li la documentació, es va poder comprovar que no disposava de permís de conduir i es van instruir diligències per un delicte contra la seguretat viària.

Seguidament, en dues intervencions al carrer Igualada i a rambla de la Girada, es van identificar dues persones sobre les que pesaven ordres de detenció. També es identificar una persona de 40 anys que estava trencant una cabina telefònica a la plaça Fèlix Mestre.

La Policia Local de Vilafranca recorda que el consum de begudes alcohòliques i/o drogues provoca alteracions físiques i psicològiques. La taxa d’alcohol en sang permesa és de 0,25 mil·ligrams per litre d’aire expirat; i de 0,15 mil·ligrams en conductors novells o que duen vehicles o transport especial (urgència, escolar o de menors, amb mercaderies que superin els 3.500kg de pes, amb més de 9 passatgers…).

FER UN COMENTARI