La Policia Local de Vilafranca estrena tres vehicles híbrids

0
2187

La Policia Local de Vilafranca disposa des d’ara de tres vehicles híbrids d’última generació per a les tasques de patrullatge, que se sumen a un quart cotxe i a quatre motos híbrides que ja fa temps que porten en servei. El regidor de Seguretat Ciutadana Joan Manel Montfort, el cap de la Policia Albert Romero i el màxim responsable del concessionari Toyota a Vilafranca Jordi Carbó han assistit aquest divendres a l’acte de lliurament dels vehicles.

L’Ajuntament ha adquirit els híbrids de Toyota en el sistema de renting per un període de quatre anys, al preu de 50.000 euros anuals, que inclou tot el manteniment, reparacions, etc. El regidor Montfort afirma que l’estalvi anual en relació als vehicles convencionals serà del 50%.

Els nou híbrids tenen l’avantatge que no es recarreguen amb connexió elèctrica, sinó a través del funcionament del motor, de manera que no han d’aturar-se per fer-ho i poden circular les 24 hores del dia.

Com a equipament, incorporen desfibrilador i és l’únic existent al mercat amb “quid” de detinguts, amb una mampara que separa els seients davanters dels de darrere.

FER UN COMENTARI