La primera torre de 7 dels Nens de 2018 és indoor

0
661

Els Nens del Vendrell van fer la primera actuació de l’any condicionats per la pluja. I no perquè fes grans xàfecs ni el temps els condicionés els castells portats a plaça, però sí que van haver de traslladar la diada d’inici de temporada al seu local social, que sempre llueix menys que la plaça Vella. I va ser en aquest escenari que ja d’entrada, segurs de les seves possibilitats, van tirar en primera ronda el castell més valuós de la diada, i que també és la primera mostra de qualitat tècnica de 2018, la torre de 7.

Una torre que ja es pot presagiar que enguany tornarà a donar moltes alegries als vendrellencs. Divendres, a assaig, van col·locar quints a la torre de 8 amb folre, i també van posar cassoleta al 3 de 8, de manera que aviat es podrà veure el primer castell de vuit. En la diada d’inici de temporada, de moment, es van conformar en tercera ronda amb el 3 de 7. I entremig, en segona ronda, el 5 de 7, per acabar amb dos pilars de 5 simultanis i quatre pilars de 4. L’arrossada d’inici de temporada de la colla es va fer, com estava previst, al pavelló de l’escola Pau Casals.

5 de 7 dels Bordegassos (foto: Maite Gomà).

Els Bordegassos de Vilanova, una mica més rodats, els van acompanyar un any més en la diada d’inici, i a banda de repetir-hi el 5 de 7, que va ser el seu millor castell, van afegir al seu repertori el 4 de 7 amb agulla. El 5 de 7 inicial va ser més bellugadís que el bastit quinze dies enrere, i el van assolir després d’un intent desmuntat. El castell amb agulla va arribar en segona ronda, amb un quatre ràpid i un pilar central que estrenava alineació, que va saber defensar una descarregada treballada. La diada es va completar amb el tercer 3 de 7 de curs, d’estructura pesada, amb pilar de 5 i dos pilars de 4 de comiat.

FER UN COMENTARI