La programació d’espectacles de Vilafranca aposta per “gent de casa”

0
1198

27 espectacles, dels quals 21 per a adults (sis de teatre, 12 de música i tres espectacle de dansa) i sis destinats al públic familiar (quatre organitzats per La Xarxa i dos per l’Ajuntament), conformaran la programació d’espectacles professionals a Vilafranca entre els mesos de febrer i juny propers, que es podran veure entre el Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal. Gairebé 250 persones van assistir dilluns al vespre a la gala de presentació, que va tenir lloc a Cal Bolet, sota la conducció de l’actor gelidenc Biel Duran.

Les estrenes, la diversitat d’estils i l’aposta per la gent de casa són el segell d’aquesta programació, en la qual destaquen, entre altres la sadurninenca Anna Roig i Àlex Cassanyes, que presentaran el musical La Tendresse; l’obra teatral Ovelles, de la Flyhard Produccions, que farà la primera parada de la seva gira a Vilafranca; El Chico de la última fila amb el vilanoví Sergi López; la companyia IT Dansa i el seu In Memoriam; Marionetes Nòmades, amb l’espectacle Gri Gri; el cantautor Joan Rovira; la Big Band Basket Beat Barcelona; Marc Parrot; i el Rèquiem de Mozart. Quant als espectacles infantils, hi haurà teatre, clown, música, titelles i un concert per a nadons. El primer d’ells, el 3 de febrer, serà L’avi Tonet, de Jordi del Rio.

La relació sencera d’espectacles es pot trobar al web http://espectacles.vilafranca.cat i es podran comprar les entrades anticipades on-line a partir del 15 de desembre.

FER UN COMENTARI