L’endemà del comunicat emès pel PDeCAT de la Bisbal del Penedès en el qual es demanava la dimissió de la regidora Pilar Verdún, per no haver pagat l’aigua del seu habitatge durant anys, la regidora republicana ha replicat i ha donat la seva versió dels fets.

Verdún ha manifestat que l’únic pou que hi ha a la urbanització la Masieta va ser construït i pagat per ella mateixa al novembre de 1986. Els republicans diuen que tenint en compte les manques d’aigua que patia la urbanització, Verdún va cedir gratuïtament a l’ajuntament l’explotació del pou a canvi de conservar el seu ús d’aigua particular. El principal motiu d’aquest acord es va signar amb l’alcalde Joan Poch i, diuen, va servir per evitar deixar sense servei d’aigua a tota la urbanització, ja que tota l’aigua consumida d’aquesta urbanització procedia d’aquest pou.

Els republicans expliquen que des del dia de la cessió del pou a l’ajuntament, l’alcalde Poch va redactar un document en el qual s’atribuïa la responsabilitat del manteniment al consistori a canvi d’eximir de tota facturació a la Pilar Verdún.

ERC manifesta que les tres companyies gestores consecutives de l’aigua a la Bisbal (Beraya, Sorea i Aqualia) eren coneixedores d’aquell acor, ja que mai li van instal·lar comptador ni van emetre cap factura a canvi de la donació del pou a l’ajuntament.

FER UN COMENTARI