La renovada pista dels Monjos tindrà des de l’estiu graderies retràctils i més vestidors

0
1301
Raimon Gatell (regidor d’Obres), Imma Ferret (alcaldessa) i Mar Gelida (arquitecta municipal), visitant les obres del pavelló.

Les obres de remodelació de la vella pista poliesportiva dels Monjos continuen a bon ritme i és previst que s’acabin a principis d’estiu, de manera que ja al mes de setembre, quan comenci la temporada esportiva 2018/19, els clubs mongencs ja la podran tornar a fer servir.

Construïda fa més de 50 anys i remodelada per primer cop el ja llunyà 1984 (quan es va cobrir i se’n van fer els tancaments exteriors i vestidors), la pista poliesportiva municipal encetarà d’aquí a mig any una nova etapa amb unes prestacions de més modernitat: el terra serà nou, hi haurà unes grades retràctils amb 105 seients en quatre nivells; també es podran retirar les tanques perimetrals; disposarà de cinc vestidors nous i més espaiosos (ubicats en dos pisos), de sala de reunions, consergeria, farmaciola i s’ha retirat l’espai de bar, que estava en desús. A més, ara el pavelló serà accessible i l’aigua s’escalfarà mitjançant plaques solars ubicades a la teulada.

Les obres de remodelació de la pista hauran costat 456.000 euros, més del 70% dels quals els haurà aportat la Diputació de Barcelona. L’alcaldessa Imma Ferret assenyala que les obres eren una demanda dels clubs i entitats que en fan ús, que “la fan servir moltíssim”, i que a més ara estarà 100% adaptada, tant els accessos i la circulació com els vestidors.

A banda dels clubs que hi podran entrenar i jugar (principalment d’hoquei patins, bàsquet i vòlei), la nova confecció de la pista permet que esdevingui més polivalent, apta per a altres tipus d’activitats lúdiques i culturals.

FER UN COMENTARI