La ribetana Gisela Carrión, quarta a la mítica Zegama-Aizkorri

0
1296

Gisela Carrión només fa quatre anys que va començar a córrer i diumenge feia la seva primera marató de muntanya. Va ser la quarta dona en creuar la meta de la mítica Zegama-Aizkorri, a un minut de la tercera classificada. La ribetana, de 25 anys, va recórrer els 42,195 km amb un desnivell acumulat de 5.472 m en 4:49:51. “Feia molta calor i fins al km 15 em vaig reservar. A partir d’aquest moment vaig veure que em trobava bé i vaig augmentar el ritme”, explica. Aquesta marca converteix Carrión en una de les atletes amb més bona forma del panorama estatal. Aquesta temporada, però, no té previst participar en cap altra marató i prefereix centrar-se en les curses de Kilòmetre Vertical (KV) i Mitja Distància com ha estat fent en les últimes temporades.

En aquestes dues modalitats ha assolit grans marques. L’any passat es va proclamar campiona de KV de la Copa d’Espanya i cinquena del Campionat del Món. Enguany s’ha iniciat en recorreguts més llargs, aconseguint dues segones posicions a Mabo (Borriol) i a la Mitja Marató de Transvulcania (Illes Canàries).