Aquest diumenge es donarà el tret de sortida a la 26a Roda de Teatre de l’Alt Penedès, en el marc de la qual 15 grups locals de teatre amateur escenificaran les seves obres en 23 escenaris de la comarca. L’Escorça Teatre serà el primer a apujar el teló, aquest diumenge, a 2/4 de 7 de la tarda, a la Societat La Principal-Unió, de Sant Pere Molanta. Hi representarà El racó de la lluna, un musical de producció pròpia ambientat en un cabaret de París dels anys 20.

Fins al 26 de març es programaran muntatges cada cap de setmana. En total, i coincidint amb la seva 26a edició, s’han programat 26 actuacions, dues més que l’any passat. Entre les novetats d’enguany destaquen la incorporació d’un nou grup, La companyia és grata, de Can Rossell, i dos nous escenaris, Sant Martí Sarroca, que torna a la Roda després d’uns anys sense ser-hi, i Vilobí, que hi serà present per primera vegada.

Sílvia Sellarès, membre de la GATAP, ha destacat l’evolució que ha experimentat el teatre amateur de la comarca en aquests 26 anys de trajectòria. “Cada vegada ens atrevim a fer obres més complexes i de gèneres més variats”. A tall d’exemple ha destacat dos muntatges de producció pròpia i la incorporació de nous gèneres com el clown.

FER UN COMENTARI