Aquest matí s’ha presentat la quarta edició de la iniciativa Bar a Vins, que reuneix 16 establiments de Vilafranca que ofereixen la possibilitat de tastar d’una copa de vi de la DO Penedès acompanyada d’una tapa creada per cadascun d’ells. La iniciativa ha reunit 16 bars i restaurants que oferiran almenys cinc vins de la DO Penedès diferents, a copes, i una tapa a un preu fix. “Demanem que facin una proposta gastronòmias singular a un preu fix i que en la mesura del possible s’utilitzin productes de proximitat com el Gall del Penedès, el Préssec d’Ordal o formatges del territori”, ha dit la regidora de Turisme, Dolors Rius. Altres requisits són que es visibilitzi tota l’oferta de la ruta, que se serveixi el vi en copes de qualitat i que si, és possible, s’ofereixi poder degustar vins d’alta gamma. L’Ajuntament està estudiant tematitzar els carrers amb elements relacionats amb el vi i fomentar més la interrelació entre els establiments i els cellers locals.

El tríptic informatiu del Bar a Vins s’ha editat en català, castellà, anglès i francès. Per incentivar el consum, a cada establiment on es consumeixi la tapa segellaran l’espai del tríptic informatiu. Una vegada estigui tot ple, l’Oficina de Turisme de Vilafranca obsequiarà la clientela amb una ampolla de vi de la DO Penedès. La promoció durarà fins al 30 de juny de 2023.

Tots els establiments participants i les seves tapes a es poden consultar a  www.turismevilafranca.com/bar-a-vins

FER UN COMENTARI