La Sala acollirà els concerts del Medusa Rocks vilanoví

0
437
Laia Garcia, Adelaida Moya i Llorenç Orriols.

El Centre d’Art Contemporani La Sala comença dissabte, amb el Cicle de Concerts Medusa Rocks, una nova etapa de programació que va més enllà de la purament expositiva, que inclourà concerts de petit i de mitjà format del Medusa Rocks. Segons ha explicat la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Vilanova, Adelaida Moya, “volem tractar l’art contemporani des d’un aspecte més ampli”.

El primer del concerts se celebrarà dissabte a 2/4 de 8 de la tarda i comptarà amb l’actuació de Xavier Calvet i de Matthew McDaid. Es tracta d’una proposta, han explicat els organitzadors del cicle Medusa Rocks, Laia Garcia i Llorenç Orriols, que “manté la dinàmica dels darrers cinc o sis anys amb presència de bandes novelles d’arreu del territori i d’altres de consagrades”, i que es combinarà amb l’actuació de músics locals. El Medusa Rocks continuarà amb dos concerts més el 19 de gener i el 9 de febrer de 2019.

Pel que fa al nou escenari de concerts, el Centre d’Art La Sala, s’ha escollit per la voluntat municipal de donar-li un nou impuls. Moya ha anticipat la intenció de programar-hi també creacions de vídeo-art o altres experiències d’art contemporani.

FER UN COMENTARI