La Sala del Portal del Pardo, amb artistes del Baix Penedès

0
425

L’Ajuntament del Vendrell ha anunciat que a partir d’aquest any la programació de la Sala del Portal del Pardo contindrà tres o quatre exposicions per temporada, tant amb producció pròpia i suport a la producció local, com de creadors en general. I la primera d’aquest trimestre serà una de col·lectiva, d’art efímer a càrrec d’artistes de la comarca, titulada “Essencials (…)”, que vol deixar testimoni de com el coronavirus ha capgirat la vida de tothom. Hi participaran Carol Palau, Roser Oter, Anna Agudo, Adrià Canet, Philippe Lavaill, Joaquim Milà, Dolors Escoté, Jordi Pellicer, Ton Barnadas i alumnes del batxillerat artístic de l’IES Baix Penedès.  Cada setmana dos dels artistes seran a la Sala duent a terme les seves creacions, i oferiran al públic la possibilitat de veure’ls treballar en directe.

En paral·lel, a partir del 8 de març el Portal del Pardo acollirà dues mostres més. Per una banda, l’exposició de l’obra col·lectiva del projecte “Ànima Plural”, de Roser Oter, en què els participants es converteixen en ceramistes amb la creació d’un figura senzilla que formarà part d’una obra col·lectiva; d’altra banda, a la sala polivalent es podrà visitar l’exposició fotogràfica  “#fotoconfinades”, que relata el confinament de 31 fotògrafs durant la primavera.

Després, al mes de juny es programaran dues exposicions que es van ajornar l’any 2020 per la covid. Una és “El buit”, de Camil·la Pérez Salvà, Enric Llevat, Madola, Maria Bosch, María Eugenia Manrique i Nu Díaz, que retran homenatge a la tradició terrissaire del Vendrell posant èmfasi en el buit que defineixen les parets dels atuells de terrissa. L’altra és “La nostra mirada”, de la Fundació Santa Teresa, en què onze persones mostren a través de la fotografia els seus records i emocions.

FER UN COMENTARI