La Shopping Night de Vilafranca torna aquest divendres, amb la participació de 160 botigues

0
2495
La Shopping Night es va presentar divendres a l’estand que Centre Vila tenia a les Fires de Maig.

Centre Vila celebrarà aquest divendres la Shopping Night, una iniciativa que s’ha consolidat com la principal campanya de promoció del comerç local. En la seva sisena edició, hi prendran part 160 botigues que, des de les sis de la tarda i fins a mitjanit, oferiran descomptes i preus especials als clients.

Un dels grans reclams de la jornada seran les desfilades de moda infantil i adulta, que enguany comptaran amb la participació de fins a 30 botigues. Tindran lloc a partir de les vuit del vespre a la plaça de la Vila, amb un dj que oferirà música en directe. La plaça Constitució serà novament l’espai destinat a tastos de vins i productes de gastronomia i alimentació. A més, pels carrers del centre hi haurà música en viu i activitats infantils com tallers de robòtica, anglès, globoflèxia o un photocall.

Centre Vila també repetirà el concurs de decoració de carrers, que enguany tindrà la música com a temàtica. El carrer guanyador sortirà dels vots que clients i espectadors deixin en una urna que hi haurà a la carpa de la plaça Constitució. Tots els que participin a escollir el carrer més ben guarnit entraran en el sorteig d’una targeta regal per comprar a les botigues adherides a Vilafranca Comerç.

Com a novetat, també hi haurà una barra dels administradors de la Festa Major que estarà ubicada entre la plaça de la Vila i la plaça de Sant Joan i que servirà per recaptar fons per la Més Típica.

FER UN COMENTARI