La simbiosi Alt Penedès-Garraf, en unes Jornades d’Economia

0
258
David Moreno, fent la presentació d’un informe econòmic.

Les Cambres de Comerç de l’Alt Penedès i l’Agència de Desenvolupament Node Garraf comencen enguany un cicle de jornades que, amb una periodicitat anual, analitzarà les realitats econòmiques i empresarials de les dues comarques. La intenció és generar propostes concretes que siguin plausibles per propiciar una millora de la competitivitat de les dues comarques. En aquesta primera edició les jornades abordaran la temàtica dels serveis de transport i les infraestructures viàries que afecten la mobilitat entre les dues comarques i entre aquestes i l’entorn metropolità.

El primer dia (dimecres, 10 de novembre) se centrarà a conèixer les dades econòmiques, factors de competitivitat i xifres del mercat de treball en el conjunt de les dues comarques, i el segon dia (dijous, 11 de novembre) s’entrarà de ple en aspectes del transport públic i el transport de mercaderies.

Doble sessió matinal

Les jornades seran matinals, es faran de manera itinerant, i enguany es faran a la Fassina de Can Guineu de Sant Sadurní. Tota la informació es pot trobar a https://www.nodegarraf.cat/jornades_economia/index.html.

FER UN COMENTARI