La sitgetana Begonya Alcazar Bel guanya la Travessa dels Oscar 2022 del Cineclub Vilafranca

0
249
La guanyadora Begonya Alcazar Bel. // CINECLUB

Aquesta setmana s’ha donat a conèixer la guanyadora de la Travessa dels Oscar 2022, concurs que s’organitza cada any a Vilafranca, que enguany entoma el Cineclub i que es va impulsar des del Cinema Kubrick.

Enguany la Travessa ha comptat amb 380 participacions, que miraven d’encertar les pel·lícules guanyadores de set de les principals categories dels premis cinematogràfics dels Oscar. La guanyadora d’enguany ha estat Begonya Alcazar Bel, veïna de Sitges, que s’ha endut els 18 premis de la Travessa que aportaven diferents entitats i empreses col·laboradores.

Enguany hi havia un total de 24 finalistes que havien encertat les set categories. Des del Cineclub fan una valoració molt positiva de la Travessa, ja que “el públic ha respost positivament i la participació s’ha mantingut molt semblant a la de l’any passat, tot i el tancament del cinema Kubrick”.

El lliurament dels premis s’ha fet aquest dimarts 5 d’abril, a la Sala Zazie del Casal de Vilafranca, amb una sessió especial on s’ha projectat la pel·lícula “CODA: Los sonidos del silencio”, guanyadora als Premis Oscar a Millor pel·lícula, Guió adaptat i Actor secundari (Troy Kotsur). El film es podrà tornar a veure a la Sala Zazie durant la Setmana Santa.

FER UN COMENTARI