La vilafranquina Anna Mas presenta el seu primer i premiat recull de contes

0
2313

La jove vilafranquina Anna Mas presentarà dijous, 29 de novembre, a les 8 del vespre, al Consell Comarcal el llibre Que tota aquesta merda valgui la pena; un recull de contes amb el qual s’ha proclamat guanyadora de la segona edició del Premi Anna Maria de Saavedra, organitzat per la llibreria La Cultural i Edicions Andana per promoure l’edició i difusió d’autors inèdits residents a l’Alt Penedès.

La glossa del llibre, que conté 23 contes curts, plens d’humor, anirà a càrrec de l’escriptor també vilafranquí David Monteagudo, autor del pròleg del llibre, en el qual remarca el potencial literari de Mas a través d’un llenguatge viu que atresora unes fortes dosis d’oralitat. Un llibre que configura en retrat de tota una generació mil·lenial, és a dir, de joves d’entre 25 i 35 anys, que han crescut en un entorn de benestar, fins que la crisi econòmica i moral els ha deixat descol·locats.

Al premi s’hi havien presentat set originals. El jurat que av triar entre els tres finalistes estava format per l’editor Ramon Nadal, l’escriptor Pep Antoni Roig (guanyador de l’any passat), la bloguera Anna Tomàs i els llibreters Quim Jubert i Jordi Romeu.

FER UN COMENTARI