La Xatonada del Vendrell es trasllada al pavelló de l’escola Àngel Guimerà

0
541

L’Ajuntament del Vendrell traslladarà enguany per primer cop la Xatonada Popular del Vendrell a sota-cobert. En concret, al pavelló de l’escola municipal Àngel Guimerà, a dos minuts de la Rambla. El col·legi del barri del Puig és ja, de fet, l’emplaçament de recanvi en cas de mal temps, i enguany, a causa de les obres del carrer Doctor Robert, s’ha hagut de buscar un emplaçament provisional nou, que en cas que donés bon resultat no es descarta que pugui acabar sent definitiu.

La regidora de Fires i Mercats, Mariluz Ramírez, explica que les obres del carrer Dr. Robert “obliguen a deixar la Rambla lliure de pas de vehicles”. Una possibilitat hauria estat desplaçar-lo a una altra plaça del Vendrell, però Ramírez recorda que la Xatonada sempre cau “en un aid de fred, de vent, i per què no provar en un lloc cobert”. Afirma que entre el pavelló i la pista exterior, on hi haurà la carpa del Xató Experience, hi haurà fins i tot més espai que a la rambla, de manera que es planteja el canvi com a “prova pilot” de cara a mantenir-l’hi en el futur.

La Xatonada Popular del Vendrell s’escaurà enguany el diumenge 2 de febrer, en la seva 34a edició. Les inscripcions per participar als cursos d’aprendre a fer xató es podran fer a qualsevol oficina del SAC i a l’Eina i es faran enguany en quatre escoles de la vila: Sagrat Cor, Secallets, Àngels Garriga i Àngel Guimerà. Seran cursos infantils, sempre a la tarda, impartits per mestres xatonaires, i al Guimerà se’n faran també al vespre per a persones adultes.

FER UN COMENTARI