Nova victòria de l’AB Vendrell, que dissabte va donar un cop d’autoritat després de superar al tercer classificat de segona catalana, el Valls B, per 73-52. Després de dos terços de lliga disputats, queden deu partits pel final de la competició, i els de Marc Robirosa es troben en una posició immillorable per aconseguir l’ascens de categoria. Lideren la taula amb un balanç de 18-2, amb dues victòries d’avantatge respecte al Prat, segon classificat, i quatre de marge amb els equips que marquen l’ascens: el Valls B, els Monjos i el Tecla Sala.

Tot i que els vallencs van arribar a Coma-ruga amb una gran dinàmica, els locals van imposar la seva superioritat en tot moment. Al final del primer quart els taronjes ja anaven guanyant per 14 a 11. Durant el segon quart l’avantatge es va ampliar i es va arribar al descans amb un 31-23 favorable. El tercer quart va ser definitiu i va situar el marcador 47-32. En el darrer quart el matx va seguir la mateixa tònica: un conjunt local superior davant un vallenc que volia i no podia i on deu punts pràcticament consecutius d’Omar Francisco tallaven qualsevol reacció visitant i sentenciaven el lluminós amb el 73-52 final.

Aquest dissabte, els taronjes es desplacen a la pista del Tecla sala, un dels equips que marquen l’ascens de categoria, i on un resultat positiu seria pràcticament definitiu per la classificació.