L’Agrupament Escolta La Canadenca de Vilafranca inaugura local

0
431

Després de dos anys d’activitat i utilitzant com a seu l’escola Mas i Parera, l’Agrupament Escolta i Guia La Canadenca, de Vilafranca, inaugura finalment un nou cau, que estarà situat al parc de la Pelegrina, a la caseta de la Petanca.

L’acte inaugural tindrà lloc al Parc de la Pelegrina a partir de les onze del matí i,a banda dels caps i akel·les de l’Agrupament Escolta i de tots els infants i joves que en formen part, es comptarà també amb representants municipals. Al punt de les dotze es farà un vermut amb música ambient i mentrestant els infants de cada unitat decoraran les columnes de l’espai.

L’Agrupament Escolta i Guia la Canadenca va crear-se fa dos anys amb l’objectiu d’ampliar l’oferta d’educació en el lleure a Vilafranca i van optar per establir-se a l’Espirall perquè al barri no hi havia cap esplai ni agrupament. Des d’aleshores que han estat utilitzant les instal·lacions de l’escola Mas i Parera i ara, finalment, l’Ajuntament els ha facilitat la caseta de la Petanca del parc de la Pelegrina. Des de La Canadenca es mostren satisfets de tenir un cau propi, tot i que esperen que en un futur puguin gaudir d’unes instal·lacions més àmplies.

FER UN COMENTARI