L’Ajuntament de Sant Sadurní aprova el nou cartipàs municipal

0
214
AJUNTAMENT

Eva Cruces va prendre l’acta com a nova regidora a ERC i assumirà les àrees de Promoció Turística i Comerç; i també es van reordenar els portaveus i les tinences d’alcaldia

Aquest dimecres l’Ajuntament de Sant Sadurní va celebrar un ple municipal extraordinari amb l’objectiu d’exposar i aprovar el nou cartipàs municipal i les delegacions dels càrrecs electes, seguint el procés corresponent al relleu a l’alcaldia de l’equip de govern del 18 de desembre.

Eva Cruces va prendre l’acta com a nova regidora de l’Ajuntament al grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya, en substitució de l’exregidor Josep Maria Ribas que a finals d’any va renunciar al seu càrrec. Cruces assumirà les àrees de Promoció Turística i Comerç a l’executiu local.

Per altra banda, el ple extraordinari també va servir per reordenar les tinences d’alcaldia i els portaveus: a partir d’ara, la primera tinença correspondrà a Meritxell Borràs, i els portaveus dels dos grups municipals que conformen el govern correspondran a Xavier Rodríguez, de Junts per Sant Sadurní, i a Pere Vernet, d’ERC.

Durant la sessió, que va ser molt ràpida, també van actualitzar les denominacions i composició de les comissions informatives, així com dels representants municipals als diversos òrgans municipals.

FER UN COMENTARI