A partir de l’octubre l’Ajuntament de l’Arboç obrirà una convocatòria per subvencionar una part del cost del transport públic als estudiants universitaris de la vila que cursin els seus estudis en universitats públiques. En total, i com a màxim, té previst dedicar-hi un total de 7.500 euros; la quantia màxima per sol·licitant serà de 300 euros i variarà en funció de la distància del centre universitari, el nombre de crèdits matriculats i el nombre de crèdits aprovats el curs anterior.

Els requisits que hauran de complir els joves per beneficiar-se d’aquesta subvenció són: estar empadronat al municipi com a mínim un any abans, haver cursat graus universitaris a centres públics el darrer any i haver aprovat com a mínim el 75% dels crèdits del curs anterior. Per accedir a la subvenció caldrà presentar complimentat un model que es pot recollir a les oficines municipals d’atenció al ciutadà.

Segons el govern municipal de l’Arboç, amb aquesta iniciativa es vol col·laborar a garantir el dret de l’educació a tots els alumnes del municipi.

FER UN COMENTARI