L’Ajuntament de Llorenç planteja recollir la brossa porta a porta

0
1439

L’Ajuntament de Llorenç del Penedès està estudiant la possibilitat d’implementar el sistema de recollida d’escombraries porta a porta. Per aquest motiu, convoca a tots els llorencencs i llorencenques a una reunió el dimarts 18 de desembre a les 8 del vespre, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, per debatre sobre aquesta possibilitat i escoltar Jordi Baucells, tècnic expert en la matèria.

Llorenç del Penedès va arribar l’any passat a un percentatge de recollida selectiva de la brossa del 45,50%, cinc punts més que l’any anterior. D’aquesta manera, el municipi ocupa el segon lloc de la comarca quant a reciclatge, només superat per l’Arboç, que ja fa anys que desenvolupa el model de recollida porta a porta.

Cal recordar que el Baix Penedès es troba a la cua de les comarques que menys reciclen de Catalunya: actualment separa només el 28,3% dels seus residus, deu punts per sota de la mitjana catalana. Cada baixpenedesenc genera uns 650 quilos anuals de residus, xifra que representa gairebé dos quilos al dia.

FER UN COMENTARI