L’Ajuntament de Sant Martí dotarà els vigilants de càmera i armilles de seguretat

0
622

L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca dotarà els vigilants de càmera i armilles de seguretat. Aquesta decisió ve donada després que el Jutjat d’Instrucció número 1 de Vilafranca del Penedès hagi absolt un veí del municipi que va amenaçar de mort reiteradament un dels vigilants contractats pel consistori.

Des del govern es lamenta aquesta absolució indicant que “deixa en un estat de total desempara als nostres vigilants i, per extensió, a tota la població que sí que respecta les normes”. És per això que l’Ajuntament ha anunciat que apel·larà la sentència i que per poder aportar proves de cara a futurs incidents, ha aprovat amb caràcter d’urgència l’adquisició d’una càmera de seguretat adossada al cos dels vigilants municipals i d’armilles de seguretat en cas d’agressions.

El passat 3 d’agost, un dels vigilants municipals va amonestar G.C.E per fer massa soroll a les dues de la matinada en un espai públic i aquest va amenaçar-lo dient-li: “siempre estás con lo mismo. Voy a quemar el castillo contigo dentro. Por 90 euros que me costó la última vez te reviento la cabeza otra vez” . I és que, es dona el cas que aquesta mateixa persona ja havia estat portat a judici a principis d’estiu per amenaçar de mort el mateix  vigilant; en aquell moment el Jutjat va imposar-li una multa de 90 euros. Ara, però, malgrat denunciar de nou i demanar una ordre d’allunyament, el jutge ha decidit absoldre  G.C.E.

 

FER UN COMENTARI