L’Ajuntament de Sant Martí obre oficines amb la Fase 2

0
414
L'Ajuntament recomana seguir fent consultes telemàticament. // AJUNTAMENT DE SANT MARTÍ

Aquesta setmana les oficines de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca tornen a estar obertes per a l’atenció personal presencial, coincidint amb la flexibilització de les normes que ha comportat el pas del territori a la Fase 2 de la desescalada del confinament.

L’activitat de l’ens ha seguit en marxa durant aquestes setmanes, però fins ara no s’atenia ningú a les oficines de manera presencial per motius de seguretat. Aquesta setmana ja es podran fer consultes a les oficines en horari de matins, de 8 a 14h de dilluns a divendres, o a les tardes dels dijous de 16 a 20h. Tot i així, des de l’Ajuntament recorden que “continuem en estat d’alarma i sota una pandèmia que encara no s’ha acabat”, i per això recomanen a la ciutadania que els tràmits es segueixin duent a terme telemàticament.

Per a aquelles persones que vulguin ser ateses a les oficines, es demana que portin la mascareta posada i apunten que no es podran utilitzar els lavabos i l’ascensor quedarà restringit. Així, a l’Ajuntament també s’haurà de mantenir una distància de dos metres i seguir les recomanacions del personal.

FER UN COMENTARI