L’Ajuntament de Vilafranca estrena un espai lúdic de tarda per a infants de 3 a 12 anys

0
181

L’Ajuntament de Vilafranca posa en marxa “La Jugoteca”, un nou servei municipal gratuït d’acompanyament i cura d’infants de 3 a 12 anys, fora de l’horari escolar. El servei pretén garantir el dret a la cura, facilitar la conciliació familiar, laboral i personal, i alliberar temps a les famílies, al mateix temps que els infants puguin gaudir d’un espai lúdic controlat per professionals i sense l’acompanyament patern.

Un dels principals objectius de la Jugoteca és la conciliació laboral i familiar de les dones, especialment d’aquelles que per determinades circumstàncies no disposen de mitjans o de xarxa suficient per fer front a necessitats de cura i atenció dels infants que tenen a càrrec (famílies monoparentals, les mares/tutores en situació de violència masclista, en situació d’atur de llarga durada, i les famílies amb altres càrregues i responsabilitats de cures). Tanmateix, el servei és obert a tota la població.

La Jugoteca es troba al barri de l’Espirall, a la plaça Dr. Bonet, núm. 14, i està oberta les tardes deld dies feiners, de 2/4 de 5 a les 8. Pot acollir un màxim de vint infants i, per bé que és gratuït, per fer-ne ús és necessari estar empadronat a Vilafranca i cal donar-se d’alta al registre de l’OAC (a la planta baixa de la Casa de la Vila) o bé telemàticament a igualtat.vilafrancat.cat. Un cop fet el tràmit, cal reservar plaça amb 48 hores d’antelació al telèfon 667 579 311 (trucades o WhatsApp) o per correu electrònic a jugoteca@vilafranca.org.

FER UN COMENTARI