L’Ajuntament de Vilafranca organitza 40 activitats lúdiques infantils les tardes de juliol

0
209
L'alcalde i la regidora d'Educació, presentant el Vilaestiueja al claustre de Sant Francesc.

Aquest estiu l’Ajuntament de Vilafranca complementarà els casals d’estiu que organitzen les entitats al matí amb una quarantena d’activitats educatives i alhora lúdiques per als infants a la tarda. Seran de dilluns a divendres, durant el mes de juliol a partir del dia 6, i caldrà inscripció prèvia (a vilafranca.cat/vilaestiueja) per tenir un control d’aforament (que serà limitat). Totes seran d’accés gratuït.

El programa #Vilaestiueja està pensat per a infants fins a dotze anys, amb activitats per franges d’edat. Hi haurà des de contes i titelles, a activitats de dibuix, música o esport, passant per skate, jocs i tallers. Com que l’aforament estarà limitat a 15-30 persones, segons l’activitat, aquestes s’aniran repetint en dies diferents, per tal que hi pugui participar el màxim de gent. També se’n farà més d’una cada tarda, per a edats diferents, i es faran en llocs a l’aire lliure però d’accés controlable, com el pati de l’escola Estalella, la plaça dels Boters o el claustre dels Trinitaris. En algunes activitats s’hi podrà deixar els infants i altres seran familiars.

La regidora d’Educació, Xell Montserrat, assegura que el #Vilaestiueja “té més sentit que mai aquest any, després de mesos tancats a casa; les famílies i els infants són els que més difícil ho han tingut en no poder anar a escola”. L’alcalde Pere Regull afirma que “cal recuperar al màxim la normalitat, amb responsabilitat, i aquesta recuperació a l’estiu passa per moltes activitats” després d’un “confinament salvatge”.

FER UN COMENTARI