L’Ajuntament de Vilafranca ha anunciat que retornarà l’import de les entrades pels espectacles d’arts escèniques i musicals en viu programades inicialment de març a juny al Teatre Cal Bolet i a l’Auditori Municipal de Vilafranca. Inicialment aquests espectacles es van reprogramar i es van retornar les entrades a totes les persones que ho van sol·licitar, a la vegada que es va bloquejar la venda de tots els espectacles mentre s’esperava el protocol del Procicat per reprendre l’activitat cultural.

Amb la fase de represa i amb el pla sectorial de les arts escèniques aprovat per la Generalitat de Catalunya, l’aforament habitual dels recintes ha de ser modificat i és per aquest motiu que des del servei de Cultura s’ha optat per retornar l’import de totes les localitats venudes i començar de zero a elaborar nous plànols de seients per garantir el compliment de totes les mesures sanitàries.

D’aquesta manera, les entrades que es retornaran seran pels espectacles: Excalibur i altres històries d’animals morts; Obeses; Ana Morales; Ovidi 25; Windu; Sopar amb batalla; Mixed Bill; Haydn en Do; Mili KK; Ramon Mirabet; Carla i Jolly Damper; Un dia qualsevol; Rodrigo Cuevas; i Peix. Així com pels espectacles familiars La princesa en texans; Adéu Peter Pan; i Ma, me, mi… Mozart. Les entrades de tots aquests espectacles no seran vàlides per a la propera temporada.

La devolució de l’import de les entrades adquirides per internet es farà automàticament a la targeta de crèdit utilitzada en el moment de pagament, sense necessitat de petició de devolució, mentre que les adquirides a taquilla es pot escollir sol·licitar que el retorn es faci per transferència bancària o a taquilles. Perquè siguin retornades per transferència bancària caldrà enviar un correu electrònic a espectacles@vilafranca.org indicant del nom de l’espectacle a retornar, la fila i el seient, el nom i cognoms de la persona que va fer la compra i adjuntar un full de transferència signat o bé la fotocòpia de la primera pàgina de la llibreta. En canvi, si el que es vol és que l’import es retorni en efectiu, en el correu electrònic s’hi haurà de fer constar i es donarà dia i hora per anar-lo a recollir.

Pel que fa als abonaments i entrades per a la pròxima temporada, la venda s’iniciarà al mes de setembre.

 

FER UN COMENTARI