Aquest migdia l’Ajuntament de Vilanova ha emès un comunicat en el qual recomana a les famílies que demà s’abstinguin, en la mesura del possible, de portar els seus fills i filles a l’escola davant “el risc de caiguda de branques i arbres”.

El comunicat assenyala que: “Protecció Civil municipal i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, com a mesura preventiva i atesa la previsió meteorològica, recomana que les famílies evitin portar als seus fills/es al centres escolars demà 22 de gener.

S’ha de procurar que els centres romanguin oberts per atendre l’alumnat que pugui accedir-hi; tot i amb això, en el cas que en el centre hi hagi dificultats d’accés, valoreu si caldrà tancar el centre.

La previsió per demà és la següent: a partir d’aquesta tarda/nit i fins ben entrada la matinada, continuarà plovent amb força intensitat, tot i que el vent anirà afluixant una mica respecte al d’avui. El fort vent i l’aigua abundant fa que augmenti el risc de caiguda de branques i arbres”.

A Vilanova fins aquest migdia les fortes ràfegues de vent havien provocat la caiguda de quatre palmeres, tres d’elles al passeig marítim, cinc arbres (un plataner, pins i xiprers)  i quatre branques de grans dimensions. Davant la climatologia adversa i per tal de garantir la seguretat dels seus usuaris el consistori ha decidit tancar el circuit municipal de ciclisme i les pistes municipals d’atletisme. Diversos clubs esportius de la ciutat també han suspès els entrenaments previstos per dimarts.

FER UN COMENTARI