L’Ajuntament de Vilanova suspèn l’activitat municipal de pública per als pròxims quinze dies

0
115

El Comitè de coordinació de l’alerta per coronavirus de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha decidit aquest matí noves mesures de contenció per als propers 15 dies, que comporten la suspensió d’activitats i tancament d’algunes instal·lacions. Es tracta d’una decisió basada en les mesures decretades ahir dimecres per la Generalitat de Catalunya i que segueixen els criteris de limitar l’aforament i vetllar per l’atenció dels públics que poden ser més vulnerables. L’Ajuntament manté activat en fase d’alerta el Pla Bàsic d’emergència municipal.

Equipaments tancats, mercats ambulants anul·lats i Ple a porta tancada
D’aquesta manera, queda suspesa tota l’activitat programada en les properes dues setmanes al Teatre Principal i a l’Auditori Eduard Toldrà. Es tanquen totes les instal·lacions esportives municipals, de manera que en queda suspesa l’activitat, i el casal municipal de la gent gran. A les residències de gent gran, es restringeix al màxim les visites de familiars. Els centres cívics suspenen tota l’activitat programada i les biblioteques només mantindran oberta la sala de lectura d’adults. L’Escola Municipal d’Art i Disseny i l’Escola Municipal de Música Mestre Montserrat suspenen les classes a partir d’avui mateix. També es tanquen els centres oberts.

Així mateix, s’anul·len el mercat ambulant de divendres al barri de Mar i el de dissabte al centre. També es suspenen fins a decisió de nova data activitats programades com el procés participatiu sobre l’avanç del POUM i la Cursa Popular. El Ple municipal de dilluns que ve se celebrarà a porta tancada.

Pel que fa a l’activitat dins del propi Ajuntament, es recomana a la ciutadania que eviti fer consultes o tràmits presencials, que prioritzi la trucada telefònica per demanar informació i la tramitació online. Serveis com l’Oficina d’Habitatge o el Servei de Llicències atendran aquelles tramitacions presencials imprescindibles prèvia concertació de visita.

FER UN COMENTARI