L’Ajuntament del Vendrell crea una comissió oberta per elaborar un protocol contra les violències sexuals

0
498
El protocol se centrarà en la violència sexual als espais festius. // PEXELS

L’Ajuntament de Vendrell, de manera conjunta amb l’Agència Catalana de Joventut i l’Observatori Noctámbul@s, ha iniciat un procés per elaborar un pla d’actuació i un protocol per fer front a les violències sexuals en els espais festius del territori.

L’elaboració del pla es durà a terme a través d’una comissió participativa, que l’ens ha obert a entitats i ciutadania. Aquesta comissió pot estar formada per totes les persones interessades en l’elaboració del protocol, i busca especialment aquells col·lectius que s’impliquen en activitats amb perspectiva de gènere i feminista, i aquelles entitats que es veuran directament afectades per aquest protocol i pla d’acció.

La finalitat d’aquesta comissió és recollir informació i propostes i definir les línies d’actuació del pla segons les necessitats específiques de la zona. Per tal de formar-ne part hi haurà una primera sessió en línia la setmana del 8 al 12 de juny, on cal inscriure’s a través d’aquest enllaç: https://forms.gle/HTKWnxE4nDMEpmLV7

FER UN COMENTARI