L’Ajuntament del Vendrell separa la regidoria de Turisme de Cultura i la integra a Platges

0
691
Bárbara Peris, Kenneth Martínez i Silvia Vaquero.

Avui al matí, l’alcalde del Vendrell Kenneth Martínez ha assignat la delegació de les competències de Turisme a la regidora Bárbara Peris, que ja ostentava la de Platges, de manera que dues àrees tan intrínsecament lligades quedaran ara sota la mateixa direcció. Fins ara, Turisme estava ajuntada amb Cultura.

L’alcalde explica que “un cop finalitzada la temporada d’estiu de l’any 2020 i el disseny de la programació de la Capital de la Cultura Catalana, l’Ajuntament del Vendrell, en el context de la pandèmia de la Covid-19, vol potenciar el turisme segur i de salut que fa possible el ric patrimoni natural del municipi”. El fet que fins ara estinguessin integrades Cultura i Turisme es devia, segons la regidora de Cultura Silvia Vaquero, a l’objectiu de reforçar l’interès turístic pel patrimoni material i immaterial del Vendrell: “potenciar la marca del Vendrell ha estat clau a l’hora de fer més atractiva la capitalitat i això ha estat possible gràcies a la dinamització des de l’àrea de Turisme”.

Ara, les dificultats econòmiques provocades per la pandèmia, i d’acord amb l’objectiu d’impulsar l’atractiu turístic i econòmic del Francàs, Coma-ruga i Sant Salvador, se centraran les accions a dinamitzar el potencial del litoral vendrellenc.

La nova responsable de Turisme, Bárbara Peris, aportarà a la regidoria el seu coneixement professional de les necessitats de les empreses i, també, dels visitants i turistes.

FER UN COMENTARI