L’Ajuntament d’Olèrdola i Comerç del Foix col·laboren per dinamitzar el comerç local

0
526
L'alcalde, Lucas Ramírez, amb el president de "Comerç del Foix", Alfons Oliva. // AJUNTAMENT D'OLÈRDOLA

Aquesta setmana l’Ajuntament d’Olèrdola i l’Associació de Comerciants El Foix han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’enfortir el comerç de proximitat al municipi. Amb aquest conveni, l’Ajuntament es compromet a fer una aportació econòmica de 2.000 euros a l’entitat, i l’associació facilitarà serveis de dinamització i consolidació comercial integral a Olèrdola, com l’assessoria a establiments.

El president de “Comerç del Foix”, Alfons Oliva, es mostrava satisfet pel conveni perquè suposava que l’entitat creixia. Oliva subratllava que el petit comerç de poble “ho té complicat” si no suma esforços.

Actualment són més de 80 els establiments adherits a “Comerç del Foix”, xifra que representa tres quartes parts dels establiments comercials de Santa Margarida i els Monjos. El dinamitzador de “Comerç del Foix”, Joan Antoni Calaf, indica que municipis com Olèrdola i Santa Margarida i els Monjos comparteixen àrea de promoció econòmica, que inclou interessos compartits en àmbits com el turisme, el comerç, l’ esport i la cultura.

L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, ha assenyalat que diferents establiments del municipi s’havien interessat per formar part de “Comerç del Foix”. Per Ramírez, l’Ajuntament ha de recolzar estratègies conjuntes de promoció comercial dels establiments d’Olèrdola que suposin “sumar”.

FER UN COMENTARI