L’Ajuntament d’Olèrdola preveu doblar el pressupost de neteja viària

0
474
El nou contracte suposaria l'adquisició de maquinària d'última generació i un sistema extern de control de qualitat. // AJUNTAMENT

La junta del govern local de l’Ajuntament d’Olèrdola ha aprovat la licitació d’un nou contracte del servei de neteja viària, que suposaria l’adquisició de maquinària d’última generació i un sistema extern de control de qualitat. El nou contracte és un dels més rellevants que s’aprovaran en aquest mandat i, segons el regidor de serveis Juanma Samblás, “les bases aprovades inclouen novetats substancials que es traduiran en una millora d’aquest servei essencial”.

Així, es licitaran en un lot conjunt els serveis de neteja mecànica i els manuals, i també s’ha establert que l’empresa que guanyi el concurs haurà d’adquirir maquinària d’última generació.

Es preveu que el contracte s’iniciï a l’octubre i tindria una durada de quatre anys. El pressupost de la licitació ronda els 291.000 euros anuals, però l’adjudicació es podria fer per un import inferior. EL regidor apuntava que aquesta xifra suposa pràcticament doblar els recursos que fins ara destinava l’Ajuntament a la neteja viària.

FER UN COMENTARI