L’Ajuntament dona un mes al club Segle XX perquè deixi el polisportiu

0
477

Aquesta setmana l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha comunicat al club Segle XX que en un mes iniciarà l’expedient per desallotjar-los de l’edifici. Ho fa amparant-se en la nul·litat del contracte d’arrendament que el 2013 van signar l’entitat i l’Ajuntament i al·legant que el club no ha contestat a cap de les propostes d’espais alternatius que en els darrers tres mesos els ha ofert l’Ajuntament davant l’imminent inici de les obres de millora al pavelló.

Per la seva banda, el club es defensa explicant que ha presentat un recurs contenció en contra de l’Ajuntament per haver declarat nul el contracte i que aquest no ha esperat a saber si el jutge admet les mesures cautelars per fer-los marxar: “ L’Ajuntament no espera la resolució judicial que resolgui l’enfrontament amb el club Segle XX i comunica de manera unilateral i sense que existeixi cap justificació, el desallotjament de totes les entitats que ocupen espais al poliesportiu”, denuncien, a la vegada que es queixen de “l’animadversió i la voluntat de l’Ajuntament d’erradicar l’entitat”.

En un comunicat l’equip de govern insisteix que ha ofert a Segle XX un despatx al Centre Municipal de Cultura i l’ús gratuït de la resta d’espais municipals sempre que els necessitin per a les seves activitats. També apunta que ha posat la brigada a disposició del club per ajudar-los a fer el trasllat i que tant bon punt acabin les obres al poliesportiu, tindran a la seva disposició un despatx.

L’oposició critica la decisió

Els darrers a posicionar-se han estat tots els grups de l’oposició, és a dir, PSC, ERC-AM i Units-FIC, que han mostrat el seu “total desacord amb les accions que està portant a terme l’equip de govern contra les entitats Segle XX, Penya Blaugrana , Joventut Bisbalenca i l’arrendatari del bar”. L’oposició critica que el juny del 2017 el ple rebutgés la proposta de revisar la nul·litat del contracte i un cop al govern el PDECAT-Compromís “amb la majoria absoluta hagi començat a passar el rodillo i l’alcaldessa hagi reprès la seva animadversió contra aquestes entitats”.

FER UN COMENTARI