L’Ajuntament estrena un joc de Gelida per a dispositius mòbils

0
655

L’Ajuntament de Gelida presenta un joc de Gelida per a dispositius mòbils “Belly Run”, i convida la població a passejar pel municipi a través d’aquest joc i fer més portable el confinament. Belly Run va néixer com una plataforma en què les persones usuàries tinguessin l’oportunitat de navegar per diferents municipis de Catalunya. Cadascun dels nivells del joc correspon a una població i mostra part del seu patrimoni arquitectònic com els productes típics i la idiosincràsia local. A Gelida, la primera població del Penedès que hi apareix, hi ha representats els seus principals atractius: el Funicular, el Castell, el Modernisme, l’església i el campanar, les fonts, l’ermita de Santa Magdalena del Puig, l’escudella… També es pot iniciar sessió amb l’aplicació Facebook.

El regidor de turisme, Daniel García Peris, explica que “el joc està pensat per la difusió turística i per atraure visitants a Gelida, però s’ha avançat el llançament perquè tothom pugui jugar ja des de casa en la situació de confinament”.
L’APP és gratuïta i està disponible per a mòbils i tauletes iOS i Android, als enllaços d’Android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eaappentertainment.bellyrun I d’iOS: https://apps.apple.com/es/app/belly-run/id1393254889

FER UN COMENTARI