L’equip de govern de Sant Llorenç farà la consulta quan la proposta estigui més definida i el de Gelida, per ara, no contempla aquesta possibilitat

 

L’equip de govern de Sant Llorenç d’Hortons (Poble 2.0) s’ha compromès a realitzar una consulta popular a la ciutadania abans de prendre cap decisió política sobre l’Agroparc de 121 ha que Ametller Origen té previst construir a la zona de Can Mata de l’Avelló, a cavall dels municipis de Sant Llorenç d’Hortons i Gelida.

El quan es realitzarà aquesta consulta, però, està per definir, ja que, tal com explica l’alcalde, Jordi Ferrer, “es farà quan arribi el moment. De fet, encara estem esperant que ens arribin els informes de la Generalitat, el projecte està en una fase molt inicial. Potser serà d’aquí a un any o dos, però el compromís de l’equip de govern és que abans de prendre cap decisió política fem la consulta per saber el parer dels ciutadans”. Així mateix, Ferrer, insisteix que la voluntat del govern és facilitar la màxima informació als veïns “tant dels punts que podrien beneficiar el municipi, com els que no”, conclou.

Gelida no ho preveu
L’equip de govern de Gelida (PSC), que és el municipi més afectat per l’Agroparc (més del 80% dels terrenys hi pertanyen) no preveu fer cap consulta. Segons Lluís Valls, l’alcalde, “l’Agroparc no deixa de ser una qüestió urbanística que en aquests moments està en una fase absolutament inicial. Per tant, entenem que fer una consulta  sense tenir cap document en ferm no es correspon i per això no ens plantegem fer-ne cap”.

FER UN COMENTARI