L’Alberg de Vilafranca comença la temporada amb millores a les instal·lacions

0
220
El nou pati exterior de l'Alberg de Vilafranca.

L’Alberg Municipal de Vilafranca ja ha començat la nova temporada, després que aquests últims mesos l’espai hagi estat cedit a la Creu Roja per acollir persones que no podien complir la quarantena del coronavirus a casa seva. L’inici d’aquesta temporada ve marcat per les millores que s’han fet en les instal·lacions, que permetran augmentar la comoditat dels usuaris. La primera millora es pot percebre només accedir a l’alberg, ja que s’ha tancat l’entrada per diferenciar l’allotjament del recinte de La Fassina, que fins ara confonia els usuaris, que no sabien on acabava l’alberg. D’aquesta manera també s’ha aconseguit tenir una terrassa exterior vallada a la part de davant, on s’hi han col·locat taules i cadires. Pel que fa a les obres a l’interior de l’edifici s’ha separat l’espai per rebre els clients de la zona de menjador, que fins ara ocupava un mateix espai, i s’ha adquirit nou mobiliari per a la recepció.

El director de l’Alberg, Dani Sáez, ha explicat que amb aquestes millores “s’ha aconseguit generar un espai propi de l’alberg, sense influència de l’exterior”. A més, amb el tancat del pati davanter també es millora la seguretat de cara als infants, ja que l’alberg queda molt a prop de la riera.

L’Alberg Municipal de Vilafranca ja ha obert el període de reserves i a banda d’acollir els grups habituals, aquest any es vol potenciar que l’espai el puguin utilitzar també les entitats per fer les seves activitats, reunions, dinars o estades. Per això, s’ha comprat mobiliari per acollir reunions de fins a 60 perosnes. Després de l’èxit de l’any passat, aquesta temporada també s’aposta per incloure l’alberg al programa Vacances en Família, que s’organitza des de la Xarxa d’Albergs de Catalunya (Xanascat) i que està adreçat a famílies amb menors de divuit anys. Per això, Dani Sáez ha ressaltat que s’han adquirit bressols, trones i altre mobiliari infantil per oferir un millor confort a les persones que venen a Vilafranca a través d’aquest programa de vacances familiars.

Ampliació de places
Actualment l’Alberg Municipal de Vilafranca té una capacitat per a 60 places, tot i que l’ajuntament ja ha posat fil a l’agulla per ampliar l’oferta fins a 72. Aquesta ampliació, que s’ha previst per a l’any que ve, serà possible perquè s’aprofita millor l’espai de les habitacions amb la compra de noves lliteres. De cara a la temporada vinent s’ha previst instal·lar mosquiteres a totes les habitacions.

FER UN COMENTARI