L’alberg de Vilafranca s’estrenarà aquest estiu al programa “Vacances en família”

0
382
Miquel Medialdea, Dani Sáez i Rubén Calvo

El regidor de Joventut, Miquel Medialdea, ha anunciat que aquest estiu per primera vegada l’Alberg de Joventut de Vilafranca formarài part del programa de la Xarxa d’Albergs de Catalunya (Xanascat) “Vacances en família”, pensat per a famílies amb menors de 18 anys.

Per fer-ho possible, s’hi han fet millores funcionals que possibiliten disposar d’una nova recepció i la separació efectiva d’aquest espai amb el menjador. A més a més, al menjador s’hi ha posat en marxa un servei d’alimentació nou que ofereix tots els àpats a les persones que pernoctin a l’alberg i també a les entitats que ho sol·licitin amb antel·lació.

El regidor espera que en endavant “augmentin les estades de grups i també l’ús social” a l’alberg. Medialdea explicava que entrar a formar part del Xanascat “ens permetrà obrir, de març a novembre, 14 caps de setmana. És una aposta forta per augmentar els dies que estarem disponibles, amb una ocupació mínima garantida”.

En aquest sentit el responsable de l’Alberg, Dani Sáez, subratllava que “Vacances en família” té molta demanda, “omple el 85% de l’oferta a Catalunya i a Vilafranca oferirem al programa el 50% de les places” Sáez explica també que dins el programa de la Xanascat, l’alberg obrirà alguns ponts i l’oferta es complementarà amb activitats familiars. Així mateix, s’habilitarà un espai de jocs infantils i biblioteca a la sala d’estar de la primera planta i es millorarà l’espai enjardinat exterior.

El de Vilafranca és l’únic alberg de l’Alt Penedès. Fa nou mesos que està adherit a la xarxa Xanascat i té una capacitat per a 60 persones distribuïdes en deu habitacions de vuit, quatre i dos llits, totes amb serveis i dutxes.

FER UN COMENTARI