L’alcalde de Vilafranca nega les acusacions de la CUP, que titlla d’electoralistes

0
1076

L’alcalde de Vilafranca Pere Regull ha negat les acusacions de la CUP, que aquest dimecres ha presentat una denúncia a l’Oficina Antifrau advertint de possibles irregularitats de l’Ajuntament en la construcció d’un bloc de pisos per a gent gran al solar de l’antic cinema Victòria. Regull ha titllat la denúncia dels cupaires de gest “electoralista” i ha assegurat que “s’han dit moltes coses a la lleugera que no són certes”. En aquest sentit, ha negat que l’acord amb la Fundació Amàlia Soler per a què l’Ajuntament construís els pisos comporti haver seguit el mètode de venda directa. Al mateix temps, ha defensat que es tipifiqui tècnicament els pisos com a “allotjament” en comptes “d’habitatges”, assegurant que així ho marca la normativa quan es tracta d’un equipament.

Regull també ha rebatut les crítiques sobre els criteris per seleccionar les persones a qui es lliurarà cada pis. Segons els cupaires, el fet que l’adjudicació la gestioni la Fundació Amàlia Soler resta la possibilitat de “controlar públicament” quins criteris es tenen en compte. Regull ha definit com a “penosa” aquest crítica i ha assegurat que la CUP té capacitat d’opinar en aquests criteris.

En aquest sentit, ha senyalat que la regidora d’ERC Mònica Hill exerceix de portaveu de tots els grups de l’oposició en el patronat de la fundació. “I ella ha estat conforme amb tot el procediment de selecció”, ha afegit l’alcalde.

 

FER UN COMENTARI