L’alcaldessa de Vilanova demana a Llorens i Montes que s’ho repensin

0
1343

L’alcaldessa Neus Lloveras ha demanat als dos exregidors de CiU que la setmana passada van abandonar el govern i que ara són no adscrits (a l’oposició), Ariadna Llorens i David Montes, que s’ho repensin. El seu argument és que es van presentar sota les sigles de CiU, com a federació, i no com una coalició de dos partits en què cadascun pot fer el que vulgui. Per a Lloveras, la ciutadania “va votar una candidatura, no unes persones”, per tant, els reclama que compleixin la “voluntat ciutadana”, que va fer de CiU la candidatura més votada i va quedar amb sis regidors (amb la seva marxa, ara s’han quedat amb quatre i són la tercera força, per darrere del PSC i de la CUP).

Lloveras apel·la a la seva “consciència” i els diu que si no volen tornar al govern, que pleguin de l’Ajuntament per tal que s’hi puguin incorporar dos altres regidors de CiU. L’alcaldessa assegura que ella “sempre he deixat de banda els interessos partidistes” i assegura que, per contra, Llorens i Montes han fet aquest pas per “interessos personals” que s’haurien de deixar en segon terme.

L’alcaldessa s’ha manifestat sorpresa per la seva marxa del govern: “no teníem cap indici de cap problemàtica”. També afirma que sempre fa almenys dues reunions de govern per setmana (dimarts i divendres): “transparència total”.

Tot i l’oferta de tornar al govern, en el primer Ple postcrisi Lloveras els ha castigat en col·locar-los separats al Saló de Plens, un a cada extrem, al costat del regidor de C’s Francis Álvarez i de la no adscrita (ex-C’s) Carmen Reina. Llorens i Montes demanen estar junts per poder debatre els temes que s’hi tractin.

FER UN COMENTARI