L’ANC de Vilafranca organitza una sortida a Lledoners amb en Joan BonaNit

0
668
En Joan BonaNit dient bona nit als presos. // MAR MARTÍ-ACN

El proper dijous 26 de novembre a la tarda hi ha programada una sortida a la presó de Lledoners, impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana de la capital de l’Alt Penedès.

La sortida té per objectiu reunir tothom qui ho desitgi per anar fins la presó de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada, a dir bona nit als presos polítics de la Generalitat de Catalunya. La sortida comptarà amb la presència de Joan BonaNit.

El viatge s’organitzarà entre els assistents que es personin a les 18.30h a l’aparcament de sorra del costat de l’Hospital Comarcal de Vilafranca. Des de l’Assemblea Nacional Catalana preveuen arribar a Vilafranca cap a les 21.30h i demanen que tothom dugui mascareta.

Aquesta sortida s’emmarca dins la iniciativa Un poble, un dia, una presó , sorgida del poble de Gelida amb l’objectiu d’omplir cada dia del calendari amb pobles i ciutats desplaçant-se al Centre Penitenciari Lledoners.

Des de l’ANC apunten que “esperem que tothom que vulgui s’hi sumi per donar suport a Jordi Cuixart, Joaquim Forn, Oriol Junqueras, Raül Romeva, Josep Rull, Jordi Sànchez i Jordi Turull, que, recordem, segueixen tancats per decisió judicial malgrat tenir dret al Tercer Grau penitenciari”.

FER UN COMENTARI