L’històric càmping El Buen Vino, situat a la plaça de l’Estació, acollirà un parc d’activitats de lleure a l’aire lliure. Empresaris locals d’aquest sector invertiran aproximadament 600.000 euros en la remodelació d’aquest espai, tancat fa anys i molt degradat.

Els promotors tenen intenció de començar les obres, un cop obtinguin tots els permisos, el mes d’octubre. Al març del 2018 es preveu que s’obri al públic una primera fase, que inclourà algunes atraccions, un parc de cordes i tirolines i una àrea de restauració. Hi haurà una segona fase, amb noves activitats, entre elles un minigolf, les obres de la qual començaran després de l’estiu de l’any vinent i estaran enllestides al març del 2019.

En una visita al càmping, realitzada dilluns, l’alcalde de Calafell Ramon Ferré va destacar que “es tracta d0una inversió privada que canviarà, de dalt a baix, la imatge d’aquest indret i que, a més, protegirà la pineda i rehabilitarà tot l’entorn”. Entre les millores ambientals que s’introduiran en el projecte hi ha la recuperació del lateral de la llera del torrent de la Cobertera i la creació d’un passeig d’ús públic. Ferré va afegir que la futura instal·lació “dinamitzarà i completarà l’oferta turística del municipi i, a la vegada, serà un punt d’atracció per als infants, per als joves i per a les famílies”.

Els ocupes han desallotjat l’espai

El càmping El Buen Vino va tancar portes a finals de la passada dècada i havia restat abandonat. El 2014 va tenir una ocupació conflictiva, però després va ser ocupat de nou per una desena de persones que van fer-hi alguna millora i li donaven un ús social. Ara fa unes setmanes, la propietat i els ocupants van arribar a un acord per a un desallotjament voluntari.

FER UN COMENTARI