L’Arboç, de dol per la mort de mossèn Ricard Cabré, fill adoptiu de la vila

0
218

Divendres va morir a l’edat de 91 anys mossèn Ricard Cabré, que havia estat capellà de la parròquia de l’Arboç entre els anys 2001 i 2011, i que va deixar una profunda petjada a la vila. Recentment, mossèn Cabrçe havia tingut problemes cardíacs i era atès a la residència de les Germanes Carmelites de Reus.

El seu caràcter obert i comunicatiu va fer que, des d’un primer moment, s’involucrés de manera molt activa en moltes de les activitats de la societat arbocenca i fins i tot va ser soci protector i membre de la colla castellera dels Minyons de l’Arboç. Especialment la colla el recorda per haver-los obert les portes de l’església en la primera actuació de la tercera etapa de la colla, l’any 2002, quan a causa de la pluja s’anava a suspendre, i també per cedir-los els primers anys la capella dels Dolors per assajar quan plovia.

Es va implicar en multitud d’àmbits de la vida social, cultural, folklòrica i religiosa del poble. Per això, l’any 2012 l’Ajuntament li va atorgar el títol de Fill adoptiu de la Vila de l’Arboç i se l’hi va fer un gran acte multitudinari de comiat.

FER UN COMENTARI