L’Aula de Cultura del Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae presenta aquest Nadal una exposició d’obres artístiques del fons d’art del Museu de Montserrat. La mostra porta per títol ’Artistes contemporanis del Museu de Montserrat’ i romandrà oberta del 21 de desembre i fins al 27 de gener.

S’hi podran contemplar fins a dotze obres de gran format d’autors contemporanis que han exposat al Museu de Montserrat els darrers anys i que han cedit les seves obres. El conjunt de totes les pintures seleccionades ofereix un panorama de la pintura contemporània a Catalunya (1962 – 2012) des de l’expressionisme abstracte fins a una abstracció etèria i més espiritual amb influències de l’orient asiàtic. Josep Niebla, Josep Guinovart, Laurent Jiménez-Balaguer, Hugo Fontela, Jordi Fulla, Jordi Pericot, Waltraud Maczassek i Jaume Ribas són els artistes de diferents generacions escollits per participar en el diàleg de confrontació de l’art contemporani del segle XX i XXI.

La mostra obra les seves portes aquest divendres 21 de desembre a les 18h, amb accés lliure per a tothom fins el 27 de gener de 2019 i en horari de dijous a dissabte de 18h-20h i diumenges i festius de 12h-14h i de 18h-20h.

FER UN COMENTARI