L’artèria principal hortonenca, remodelada

0
915
El president de la Diputació, Marc Castells, amb l’alcalde hortonenc Jordi Ferrer, el diputat d’Esports, Pere Pons, i els Gegants al fons.

Dissabte a la tarda va tenir lloc l’acte formal d’inauguració de la remodelació del carrer Major de Sant Llorenç d’Hortons, amb la presència del president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, que acompanyava l’alcalde Jordi Ferrer i el diputat d’Esports i alcalde de Subirats, Pere Pons.

Les obres han consistit en l’asfaltat de l’eix central hortonenc en plataforma única i una nova pavimentació amb llambordes de mida petita, que el diferencia dels altres espais del voltant. A més, s’ha aprofitat per renovar les canalitzacions d’aigua, gas i telèfon, així com una nova instal·lació d’enllumenat i de la xarxa elèctrica de baixa tensió. Les obres han tingut un cost de 568.605,60 euros, dels quals 520.000 euros els ha finançat Diputació i la resta, l’Ajuntament.

Marc Castells va remarcar la importància d’aquesta actuació pel poble que dona un relleu i un caràcter singular al renovat carrer Major. L’acte de dissabte va tenir un caire festiu, amb parlaments i una petita actuació dels gegants d’El Terrazel. Prèviament, el president de la Diputació es va reunir amb membres del Consistori, va signar el Llibre d’Honor de l’Ajuntament i l’alcalde li va lliurar un record commemoratiu del 200è aniversari de la segregació de Sant Llorenç d’Hortons del municipi de Gelida.

FER UN COMENTARI